Spring naar inhoud

Horsthoekerpad

img_7855Afgelopen zaterdag besloten Tonny en ik om niet van Petten naar den Helder te lopen vanwege de weersverwachtingen ( kans op regen/ sneeuw buien) maar het Horsthoekerpad , een klompenpad tussen Epe en Heerde. Een afwisselende route, waarbij we over grotendeels bekende paden liepen, maar ook op plekken kwamen, die we niet kenden. Dit betrof de “echte ” klompenpaden over opengesteld land. 2 buien onderweg, waarbij we 1 afgewacht hebben in het prieeltje bij  het Pluizenmeertje. Verder leuk gesprek met schaapsherder. 












4 Reacties Post a comment
  1. Roderick #

    Hoi ! Deze wandeling ken ik al, maar zal in verschillende jaargetijden en andersom vaak verrassend zijn. Leuk om foto’s te zien en je positieve tekst te lezen !

    donderdag, januari 19, 2017
  2. Dank je wel dat jullie mogelijk maken, dat wij dit soort paden kunnen lopen. En dat het zo dicht bij is, vinden we heerlijk. Pad binden we heel gevarieerd, goed aangegeven. Ik loop het vast nog wel eens in ander jaargetijde.

    woensdag, januari 18, 2017
  3. hjkeizerdegraaf #

    Hallo, wat een mooi verslag van het Horsthoekerpad, het pad waarvan ik vrijwilliger ben in de werkgroep en…..heel dichtbij ons huis!

    woensdag, januari 18, 2017
  4. Wat is het horsthoekerpad een mooie gevarieerde wandeling

    woensdag, januari 18, 2017

Plaats een reactie