Skip to content

Series kijken 

In de zomer kijk ik niet veel tv, maar de wintermaanden kijk ik altijd graag naar spannende series. En dan graag een paar afleveringen achter elkaar, dus via dvd of netflix ( ik neem dan 1-2 maanden een abonnement) . Deze series heb ik onlangs gezien:

The bridge deel 3. Superspannend, met bijzondere vrouwelijke rechercheur met autistische trekken en. Nieuwe mannelijke tegenspeler. Er komt vast nog een vervolg . Deens.

Les temoins, op Netflix te zien als Witnesses. Een franse serie, ik kwam er op via de aanbeveling in de krant. Aanrader, franse variant op The Killing met jonge vrouwelijke rechercheur en oudere, welke eigenlijk al met vervroegd pensioen was. Over lijken, die in modelwoningen gevonden worden. Over gebeurtenissen uit het verleden. En mooie omgeving , noordfranse klifkust.

Acquited. Niet zo spannend als de andere 2, maar goed verhaal, goede acteurs en prachtige beelden van noorse fjordengebied. Over een man, die in het verleden beschuldigd is van moord, uiteindelijk vrij gesproken, en na vele jaren terug komt in zijn geboortedorp, waar men hem nog steeds ziet als schuldig.

The Legacy deel 2.Deense serie, moest er even in komen, maar dan toch wel boeiend. Vervolg op een bijzonder familiegeschiedenis.

 

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: