Skip to content

Wandelen naar Bakker Bril

IMG_1956
Met Truus heb ik afgelopen woensdag gewandeld vanaf  de Kribbe langs de IJssel en over de Bomendijk naar Bakker Bril in Voorst.  Het regende ’s morgens eerst flink, maar wij vertrokken na de buien en genoten van de zon en wind. 

IMG_1951IMG_1948Het eerste stuk liepen we langs de IJssel, deels door de uiterwaarde. Daarna over landgoed de Pol naar de bomendijk.
IMG_1954 IMG_1958 IMG_1959 IMG_1960 IMG_1962Bij bakker Bril, beroemd bij wandelaars en fietsers, hielden we een koffiestop met natuurlijk wat lekkers erbij. Deze keer nam ik geen krentenbrood mee naar huis, al is dat hier wel erg lekker.

IMG_1964 IMG_1965 IMG_1968Daarna via een iets andere route naar huis. Onderweg nog even gepraat met wat jagers. Niet overal in het lang mag gejaagd worden ivm de vogelgriep. Hier mag het momenteel wel. IMG_1970 IMG_1971Tot slot nog even bij een boerderijwinkel langs voor wat groenten en fruit. Dat wordt rode kool met appeltjes dit weekend. IMG_1974Langs de dijk terug naar de auto’s. Nog even genieten van de dalende zon.

IMG_1975

2 Reacties Post a comment
  1. Wat mooi daar op den boerenbuiten en wat een massa ganzen.Heb er genoten v

    zondag, december 14, 2014
  2. Jullie hadden wel de beste dag van de week uitgezocht, het was prachtig wandelweer woensdag, en dat straalt ook van je foto’s af.
    Fijn dat je de rode kool met appeltjes even noemde, daar heb ik ineens ook zin in, het zal dit weekend niet meer lukken, maar wat in het vat zit …
    Gezellige zondag verder.

    zondag, december 14, 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: