Skip to content

Pane e Tulipani

Tegenwoordig wisselen we niet alleen boeken uit, maar ook dvd’s. Erg leuk om zo goede films en series te kunnen bekijken, wanneer het je zelf uit komt. Deze week heb ik een boel films en detectives meegekregen van Bart. Ik heb gezegd dat het wel lang kon duren, voor ze weer terug kwamen, want films kijken is meer iets voor de winter dan voor de zomer. Maar toch al een film bekeken, was een aanrader van een vriendin, en kreeg ik nu dus weer van andere vrienden te leen. Is ook heel geschikt voor de Eper filmkring, maar misschien is hij daar al eens vertoond, en heb ik het gemist.

Allemaal dromen we wel eens over een ander leven. In deze film gebeurt dit. Het is een prachtige Italiaanse film over een huisvrouw, die met het gezin op vakantie is, en bij een wegrestaurant de bus mist. Ze besluit niet op man en kinderen te wachten, maar terug naar huis te liften. Onderweg verandert haar plan, gaat ze naar Venetië. Haar leven neemt hierna een totaal andere wending, ze kiest voor zich zelf en vindt een nieuwe liefde. Geweldige film, romantisch, humor, mooi verhaal, mooie muziek, en schitterende beelden van Venetië. Een aanrader.

One Comment Post a comment
  1. dickwalraven #

    Toen ik de titel zag dat je uit eten was geweest bij Restaurant Pane e Tulpani, het onlangs geopende Italiaanse restaurant in Lisse op de grens met Sassenheim. Nu weet ik dat de naam van dit eethuis is afgeleid van de film met een naam die onder meer verwijst naar tulpen. Dat laatste past bij de Bloembollenstreek.

    zondag, maart 3, 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: