Skip to content

Je zou ook de geur moeten kunnen vastleggen

Je zou ook de geur moeten kunnen vastleggen om te ervaren hoe mooi het momenteel is op de heide. Ik ben vanmorgen voor de zaterdagboodschappen en het uitgebreide ontbijt in de tuin onder de bomen (kleedje op tafel, grapefruit geperst, verse croissants, koffie en krant) eerst op de fiets naar de hei geweest (Renderklippen bij Epe). Die staat nu volop in bloei. De kleur is prachtig, het ruikt er heerlijk, je voelt de zon op je gezicht, en hoort de roodborsttapuiten. Wat een geweldig begin van een luie zaterdag.

3 Reacties Post a comment
 1. Ben deze week op de heide geweest.Zalig gezicht al die paarse kleur die begint te overheersen en het geurt er heerlijk en overal klinkt gezoem van bijen en insecten.

  maandag, augustus 20, 2012
 2. Prachtfoto’s van de bloeiende heide, Klaske. Wat is dat een mooie uitgestrekte vlakte.
  Ook hier in Fryslân kleurt de heide nu mooi paars, en hoewel ik qua geurvermogen niet rijkelijk bedeeld ben, viel het zelfs mij op dat de heide momenteel heerlijk ruikt.

  zaterdag, augustus 18, 2012
 3. Hallo Klaske, gisteren fietsten we over de Ballooerheide.Tijdens een korte stop om er van te genieten, spraken we een meneer. Hij vertelde dat zijn vader altijd zo genoot van de geur van de heide. En nu lees ik dit ook in jouw stukje, grappig. Je hebt prachtig diepte in de foto gelegd, knap!
  groet Wil

  zaterdag, augustus 18, 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: