Skip to content

Klompenpaden, Pelserpad en Nordenpad

Vandaag liepen we vanaf Horst bij Ermelo een route, welke bestond uit een combinatie van twee  klompenpaden , het Pelserpad, door het buitengebied van Ermelo, en het Nordenpad, wat bij Putten loopt. Totaal ca 20 km. Een mooie afwisselende route door boerenland, bos en over de Vanenburg. Een groot deel onverhard, het laatste stuk helaas wel veel asfalt.

We kwameno.a.  langs een prachtig heideveldje.  Alle horeca was onderweg gesloten, maar geen nood, we hadden koffie mee, welke we in Putten op een terras nuttigden. Nera verraste ons met speculaas. En we hadden ook geluk met het weer, het bleef de hele dag droog.

Het heeft de afgelopen dagen flink geregend, in de weilanden was het dan ook soms flink nat. De kikkers zijn ook nog niet in winterslaap, want koud is het niet. Raar idee dat het vorig jaar al volop winter was in deze tijd van het jaar.

Het laatste stuk ging over het terrein van ´s Heerenloo. Dini was al eerder afgezwaaid, dus toen we bij het huisje van Dini en Herman kwamen, was de soep al warm. Een heerlijke traktatie na een mooie wandeling.

One Comment Post a comment
  1. Mooi schapenras heb je gefotografeerd: Kerry Hill – http://bit.ly/tsdOtH.

    zondag, december 4, 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: