Skip to content

Herfstwandeling

Vandaag heel ander weer dan gisteren, een grijze herfstdag en met 12 graden een stuk kouder. Maar geen regen, zonder jas op pad. De kleuren zijn heel anders zonder zon, het was een beetje mysterieus op de hei. Je kunt dan je voorstellen hoe het vroeger was, toen marskramers over het land trokken en ze struikrovers op hun pad troffen.

Wij lopen van oktober tot en met maart altijd op de eerste zondag van de maand ergens op de Veluwe. Vandaag was het de wandeling Wisselveen 2, deze wandeling begint bij de Berghoeve (bij Wissel/ Epe), door bos, over hei, langs het Verscholen dorp, ook wel Onderduikerskamp Pas-Op genoemd, en langs vennetjes. Een wandeling van 17 km. Onderweg voldoende bankjes om je koffie te drinken en broodje te eten.

We waren vandaag met z’n elven, een gezellig groepje. Het programma voor de volgende wandelingen werd vast gesteld. Volgende keer een nieuwe route, combinatie van 2 klompenpaden bij Ermelo/ Putten. En Dini had het over soep na afloop. Lekker als het koud is, en dat zal het dan toch wel zijn.

4 Reacties Post a comment
 1. Fijn dat ik virtueel met jullie mee mocht lopen.
  Mooie fotoreportage

  maandag, november 7, 2011
 2. Als ik naar de onderste foto kijk, hoor ik de bladeren onder jullie voeten ritselen. Wat een temperatuur he? Mooi wandelweer!

  groet Wil

  zondag, november 6, 2011
 3. Gerda, helaas, er is geen beschrijving van deze wandeling. Wel een kaartje dus, dat kun je zien als je op wisselveen2 klikt

  zondag, november 6, 2011
 4. Gerda Hijink #

  Hallo Klaske,
  Geniet elke keer weer van je leuke verhalen en mooie foto’s., net alsof je zelf meeloopt.Bestaat er van deze route ook een beschrijving?

  zondag, november 6, 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: