Skip to content

Wandeling Leuvenum-Drie-Staverden-Leuvenum

001

006

Vandaag een grijze dag, net boven het vriespunt. Het voordeel van vaste afspraken is, dat je er dan toch op uit gaat, dus verzamelden we ons om 9 uur bij de Zwarte Boer te Leuvenum om te gaan wandelen. Herman had de tocht uitgezet, hij had de route, die we vaker gelopen hadden , aangepast, en dat werd zeer gewaardeerd: een mooie afwisselende tocht, nauwelijks asfalt. We liepen door bos, over de hei, langs beken, en langs kasteel Staverden. Onderweg zagen we een grote groep zwijnen. Wel bijzonder, want ze laten zich meestal niet zien.

008

010

011

Het was op sommige plekken nog glad, maar niemand gevallen. Vrijdag, toen Herman de tocht fietste , was het veel gladder, hij is toen meermalen onderuit gegaan. Wel hadden we een uitvaller vandaag, en nog iemand die moeizaam liep, jammer. De gemiddelde leeftijd van de groep begint te stijgen.
Deze keer geen koffie buiten op een bankje of boomstam, maar warme chocolademelk bij Boshuis Drie. Toch weer cake met vruchten en slagroom er bijgenomen, en zoals elke keer denk ik: te machtig. Wel een sfeervol etablissement voor een stop. Dat is ook het geval bij de Zwarte Boer, waar onze auto’s stonden. Hier ook nog even aan gestoken alvorens weer op pad te gaan. Voldaan zit ik nu weer thuis.

004

Hier vind je een kaartje van de wandeling, met dank aan Herman en Frans. Download zwarte_boer___boshuis_drie_jpg.xls en ook nog de beschrijving van de route

Zwarte boer- boshuis drie

One Comment Post a comment
  1. Wij hebben verschillende keren in Drie gekampeerd. Herken dus veel op de foto’s. zoals Staverden en het Boshuis. Heerlijke omgeving om te wandelen.

    groet Wil

    zondag, februari 7, 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: