Skip to content

Marskramerpad, van Hollandsche Rading naar Amersfoort

Img_8108

Img_8105_2

Vandaag liepen we van Hollandsche Rading naar Amersfoort. Een mooie wandeling door bossen en langs duinen (de lange en korte duinen bij Soestduinen). Bossen met mooie oude bomen. Onderweg een leuke boerenwinkel. Heel aantrekkelijk, wat daar te koop was, maar ja, we moesten nog een eind verder, en dan ga je niet met spullen lopen slepen in de rugzak. Daar liep ook een ruiter rond in witte broek. Heel onpraktisch vonden wij vrouwen, maar we dachten, dat hij vast wel iemand zou hebben, die zijn rijkleding zou wassen. Onderweg ontmoetten we ook veel medewandelaars, en mensen met hond. 

Img_8101

Img_8107

We stonden regelmatig stil om even te fotograferen, de bomen, paddestoelen, de duinen, of om te kijken naar vogels, bijv een raaf (die je eerder hoort dan ziet), kuifmeesjes, en goudhaantjes (er zat er 1 op ongeveer 2 meter afstand, dus ik kon hem heel goed bekijken, een foto maken heb ik maar niet geprobeerd, ze zijn te snel, zitten nauwelijks stil).

Img_8112

Img_8117

Img_8127

Bij het station van Amersfoort eindigde het eerste boekje, we liepen nog een stukje door, de stad in. Ik had er niet bij stil gestaan, dat het zo druk te zijn. Ondanks de economische recessie, wordt er volop sinterklaasinkopen gedaan. We zagen ook verschillende Pieten, en werden van pepernoten voorzien, lekker. Na een korte wandeling door een mooi stukje historisch Amersfoort, o.a. langs de muurhuizen (huizen in/ tegen de stadsmuur) hebben we nog even lekker wat gedronken en taart gegeten. Heerlijke warme chocolademelk en chocoladetaart, dat ging er wel in ! 20 december hopen we weer verder te gaan met deze LAW.

Img_8135

Img_8140

Img_8138

Img_8139

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: